Departamentul de Sănătate și Dezvoltare Umană - DSDU


PROGRAMELE DE STUDIU PE CARE LE OFERIM

Asistență medicală generală

Programul de Asistență Medicală Generală oferă o experiență academică bogată care combină cunoștințe de bază teoretice și practice cu abilități clinice dobândite atât prin interacțiunea directă cu pacienții, cât și prin participarea activă în sălile de curs, la seminare și lucrări de laborator.

Programul de Asistență Medicală Generală cuprinde o curricula integrată care pregătește absolvenții să facă față actului medical complex, de viitor, adaptat medicinii contemporane personalizate și care necesită nu numai o educație medicală superioară, dar și o fundație solidă în management, siguranță medicală, leadership și profesionalism. Așadar, absolvenții programului de Asistență Medicală Generală sunt formați să devină specialiști competenți în gestionarea actului medical, capabili să ofere îngrijire medicală de calitate, să educe și să îmbunătățească viața de zi cu zi a pacienților

afla mai multe

Nutritie si dietetica

Nutriţia este indispensabilă nu numai în menţinerea unui organism sănătos, dar şi în prevenirea, controlul şi tratamentul multor afecţiuni patologice ca obezitatea, diabetul, bolile cardiovasculare şi multiple forme de cancer. Programul de Nutriție și dietetică este orientat spre instruirea studenților pentru a deveni lideri în nutriție, capabili să integreze cunoștințele de la nivelul unei singure molecule la organismul în ansamblu și apoi să le aplice la întreaga populație.

afla mai multe

Balneofiziokinetoterapie si recuperare

Fiziokinetoterapia este o terapie esenţială care se aplică în urma accidentelor, intervenţiilor chirurgicale, boală sau incapacitate fizică. Cunoştinţele, competenţele şi tehnicile posedate de fiziokinetoterapeuţi sunt generale, însă foarte specializate în acelaşi timp. Fiziokinetoterapeuţii sunt specialişti în recuperare fizică, având ca scop menţinerea unei stări normale de sănătate.

afla mai multe